Amoxil

Mikä on Amoxil amoksisilliini?

Amoksil Amoksisilliini on penisilliini, jota käytetään bakteeri-infektion torjuntaan.
Amoksil Amoksisilliini kuuluu penisilliineihin kutsuttuun huumeiden ryhmään. Ne ovat peräisin Penicillium-sienten kutsusta.

Penisilliinit ovat antibiootteja. Niitä käytetään bakteerien aiheuttamien infektioiden hoitoon ja bakteerien poistamiseen.

Amoksil Amoksisilliini taistelee bakteereja vastaan ​​ja estää niitä kasvamasta estämällä niiden muodostumista soluseiniltä. Tämä tappaa bakteerit ja lopulta poistaa tartunnan.

Amoksil Amoksisilliini ja muut antibiootit eivät tiedetä olevan tehokkaita virusinfektioita vastaan, kuten vilustuminen ja flunssa.

Miten Amoksil amoksisilliini otetaan?

Amoxil Amoxicillin voidaan ottaa oraalisesti kuivana tabletina, purutabletti, kapseli, suspensio tai nestemäinen valmiste tai pisaroina lapsille.

Amoksil Amoksisilliini otetaan normaalisti joko kahdesti päivässä, 12 tunnin välein tai kolmesti päivässä 8 tunnin välein lääkärin ohjeen mukaan.

Se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman, ja nestemäinen muoto voidaan sekoittaa muiden nesteiden, kuten vauvan kaavan, hedelmämehun, maidon ja veden kanssa.

Nesteitä ja pisaroita on ravistettava perusteellisesti ennen käyttöä, jotta lääke jakautuu tasaisesti.

Tabletit ja kapselit tulee ottaa vedellä, ja pureskeltavat tabletit on pureskeltava kokonaan ennen nielemistä.

On tärkeää seurata täsmällistä annostusta ja taajuutta terveydenhuollon tarjoajien ohjeiden mukaan.

Jos annos on epäselvä, on otettava mahdollisimman pian, ellei se ole lähiaikoina seuraavalle annokselle. Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta korvata unohtunut.

Vaikka oireet häviäisivätkin, potilaan on seurattava hoitokurssi loppuun asti.

Lakkautettu hoito ennen määrättyä kurssia päättyy lisää bakteerien riskiä antibioottiresistenssin kehittämiseksi. Tartunta voi myös palata.