Deltasone

Deltasone Prednisonea käytetään sellaisten oireiden hoitamiseen, kuten niveltulehdus, veren häiriöt, hengitysvaikeudet, vaikeat allergiat, ihosairaudet, syöpä, silmäongelmat ja immuunijärjestelmän häiriöt. Prednisoni kuuluu lääkeaineiden luokkaan, joka tunnetaan kortikosteroideina. Se vähentää immuunijärjestelmän reaktiota erilaisiin sairauksiin vähentääkseen oireita, kuten turvotusta ja allergisia reaktioita.

Deltasonen käyttö

Ota Deltasone suun kautta, ruokaa tai maitoa estääkseen vatsavaivat lääkärisi ohjeiden mukaan. Ota tämän lääkkeen tabletti muodossa täyteläisellä lasillisella vettä (8 unssia / 240 millilitraa), ellei lääkärisi toisin määrää. Jos käytät tämän lääkkeen nestemäistä muotoa, tarkista annos tarkkaan käyttämällä erityistä mittauslaitetta / lusikkaa. Älä käytä kotitalouslusikkaa, koska et saa oikeaa annosta. Jos sinulle määrätään vain yksi annos päivässä, ota se aamulla ennen 9 A.M.

Ota Deltasone juuri lääkärisi ohjeiden mukaisesti. Seuraa annostelun aikataulua huolellisesti. Annostus ja hoidon pituus perustuvat lääketieteelliseen tilaan ja vasteeseen hoidolle. Jos käytät tätä lääkettä eri aikataululla kuin päivittäinen (kuten joka toinen päivä), se voi auttaa merkitsemään kalenterisi muistutuksella.

Älä lopeta Deltasone-valmistetta ottamatta yhteyttä lääkäriisi. Jotkut olosuhteet saattavat pahentua, kun tämä lääke lopetetaan yhtäkkiä. Lisäksi saatat havaita oireita kuten heikkous, laihtuminen, pahoinvointi, lihaskipu, päänsärky, väsymys, huimaus. Voit ehkäistä näitä oireita, kun lopetat tämän lääkkeen käytön. Lääkärisi voi pienentää annosta vähitellen. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja. Ilmoita kaikista uusista tai pahenevista oireista heti.

Varotoimet

Ennen kuin otat prednisonia, kerro siitä lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Tämä tuote voi sisältää inaktiivisia ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita tai muita ongelmia. Ota yhteys apteekkiin lisätietoja.

Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle lääketieteellisestä historiastasi, erityisesti: nykyiset / aiemmat infektiot (kuten sieni-infektiot, tuberkuloosi, herpes), sydänongelmat (kuten sydämen vajaatoiminta, viimeaikainen sydänkohtaus), korkea verenpaine, kilpirauhasen (kuten haavauma, divertikuliitti), luukato (osteoporoosi), psyykkiset / mielialahäiriöt (kuten psykoosi, ahdistus, masennus), silmäsairaudet (kuten kaihi, glaukooma), munuaissairaudet, diabetes, mineraalinen epätasapaino (kuten veren kaliumin / kalsiumin vähäisyys), kohtaukset, veritulpat, verenvuotovaikeudet.