Fildena

Mikä on Fildena?

Fildena 100 mg sisältää vaikuttavana aineena sildenafiilia, joka on FDA: n hyväksymää lääkettä, jota käytetään erektiohäiriötilanteiden hoitoon miehillä. Fildena 100mg: n käyttöönoton jälkeen tuli vuonna 1998 käyttöön suosituin erektiohäiriöiden hoito. Fildena 100 mg on nopeasti vaikuttava lääkitys, joka voi kestää jopa neljä tuntia. Se toimii hyvin miehillä milloin tahansa, riippumatta siitä, kuinka kauan potilas on saanut ongelmia saada ja ylläpitää erektiota.

Miten Fildena 100 mg kohtelee erektiohäiriöitä?

Fildena 100 mg kuuluu lääkeryhmään, joka tunnetaan nimellä PDE5-estäjät. Jotta ymmärtäisivät tarkasti, miten lääkitys toimii, on välttämätöntä ymmärtää erektio fysiologinen mekanismi.

Sisäisen kiihdytyksen jälkeen typen oksidi vapautuu pe2: n corpus-kavernosti. Vapautumisen jälkeen typpioksidi aktivoi entsyymiä, jota kutsutaan guanylaattisyklaasiksi, joka johtaa syklisen GMP: n tai cGMP: n synteesiin. Sykliset GMP-ineraattit, joilla on hämmentävän kehon sileät lihakset, mikä saa heidät rentoutumaan. Tämän seurauksena enemmän veren virtaus pe ** on ja erektio saavutetaan.

Syklinen GMP inaktivoi entsyymi PDE5 tai 5-tyyppinen hoshodiesteraasi. Estämällä tämä entsyymi sildenafiili-sitraatti lisää syklisen GMP: n määrää ja parantaa siten erektiota. Sildenafiilin ja muiden PDE5-estäjien pääasiallinen etu on se, että se toimii vain s ** ual-stimulaation ollessa läsnä, mikä tarkoittaa, että se muistuttaa erektiota luonnollista mekanismia.

Kuka voi käyttää Fildena 100 mg?

Fildena 100mg on miehille. Ikäryhmällä ei ole merkitystä. Aikuisesta riippumatta lääke on määrätty miehille, joilla on erektiohäiriö.

Onko Fildena 100 mg naisille ja lapsillekin?
Ei. Naiset ja lapset tulevat terveysriskeihin, jos otat tämän lääkityksen lainkaan. Joten, on suositeltavaa pitää lääke pois niiden ulottuvilta.

Miksi Fildena 100 mg on suosittu erektiohäiriöiden hoito?
Fildena 100 mg voi aloittaa työskentelyn 15 minuutissa. Se on suosittu hoito ED-asioille, koska on tieteellisesti todistettu auttavan noin 80% miehistä, jotka kokevat vaikeuksia. Se oli ensimmäinen FDA: n hyväksymä hoito erektiohäiriöongelmista, ja se on menestynyt pitkään. Kliiniset tutkimukset ympäri maailmaa ovat osoittaneet, että Fildena 100 mg on tehokas hoito erektiohäiriötilanteissa. Jokainen annos kestää jopa neljä tuntia ja jotkut miehet voivat saada useita erektioita yhdestä annoksesta. Tyypillisesti Fildena 100mg kuuluu useimpien sairausvakuutussuunnitelmien piiriin.

Voidaanko Fildena 100 mg ottaa tyhjään mahaan?

Kyllä ehdottomasti. Itse asiassa on parempi ottaa se tyhjään vatsaan. Lääkkeen ottaminen ruoan jälkeen saattaa viivästyttää sen toimintaa.

Miten Fildena 100 mg?

otetaan
Fildena 100 mg toimii parhaiten, jos se otetaan noin tunti ennen sen toimintaa. Eri erektion saamiseksi sinun on ehdottomasti kannustettava. Lääkärit suosivat yleensä 100 mg: n ottamista päivässä, mutta annosta voidaan pienentää 25 mg: aan tai lisätä tarvittaessa 100 mg: aan. Älä käytä enemmän kuin yksi annos 24 tunnin välein. Fildena 100 mg: aa ei voida ottaa samanaikaisesti muiden erektiohäiriöiden hoitoon käytettävien lääkkeiden kanssa. Älä käytä Fildena 100 mg: n rasvaisessa aterian yhteydessä, koska se voi heikentää lääkkeen tehokkuutta. Fildena 100 mg ei suojaa sinua sairauksista.

Fildena 100mg haittavaikutuksia

Fildena 100 mg: n ottamisesta aiheutuvat haittavaikutukset ovat yleensä vähäisiä. Tyypillisiä haittavaikutuksia ovat päänsärky, vatsavaivat, näköhäiriöt, huimaus, valoherkkyys, huuhtoutunut iho ja ihottuma. Harvinaiset, mutta vakavat haittavaikutukset ovat kuulo-ongelmat, tilapäinen sokeus ja erektio, joka ei mene pois. Jos Sinulla on jokin näistä haittavaikutuksista Fildena 100 mg: n käytön jälkeen, käänny lääkärin hoitoon.

Fildena 100mg varotoimet

Ennen kuin aloitat Fildena 100 mg: n ottamisen, ota yhteys lääkäriisi keskustellaksesi lääketieteellisestä historiastasi. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on korkea verenpaine, munuaisvaurio, maksavaurio, sarveiskalvon anemia, syöpä, verenvuotohäiriöt, myelooma tai jos sinulla on anatomisia epämuodostumia. Jos ostat Fildena 100mg AllDayGeneric-tablettien kautta, muista sisällyttää kaikki lääketieteelliset tiedot konsultointilomakkeeseen. Jos et ole varma, onko sinulla turvallista ottaa Fildena 100 mg, ota yhteys lääkäriisi.