Priligy

Priligy on ennaltaehkäisevä siemensyöksy. Se viivyttää siemensyöksyä ja voi lisätä seksuaalista tyydytystä miehillä, jotka huomaavat, että ne tulevat liian nopeasti. Priligyin vaikutus kestää jopa neljä tuntia tabletin ottamisen jälkeen. Se voi melkein kaksinkertaistaa seksuaalisen yhdynnän keston ja auttaa ihmisiä parantamaan paremmin, kun he ejaculate.

Tarvitset reseptiä ostaa Priligy. Käytä huomaamatonta ja kätevää palvelua saadaksesi sekä lääkemääräyksesi että lääkkeesi verkossa. Kun teet tilauksen, sinun on täytettävä lyhyt online-kyselylomake. Lääkäri tarkistaa tiedot ja hyväksyy asianmukaisen hoidon.

Miten Priligy otetaan?

Priligy-tabletteja on nieltävä kokonaan juomalla vettä. Juotava vähintään yksi täysi lasillinen vettä, kun otat tabletin. Tabletit voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman. Vaikuttava aine dapoksetiini kestää noin tunnin ajan, joten sinun on annettava aikaa, jotta se voisi työskennellä ennen seksiä. Priligyin vaikutus kestää jopa neljä tuntia, joten sinun pitää ottaa Priligy yksi tai kolme tuntia ennen kuin luulet olevasi seksi. Älä juo alkoholia tältä ajanjaksolta, sillä alkoholinkäytön lisääntyminen aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten huimausta ja pyörtymistä. Älä käytä Priligy-hoitoa useammin kuin kerran 24 tunnin välein.

Tavallinen Priligy-annos on 30 mg. Jos olet sitä mieltä, että tavanomainen annos ei auta sinua, lääkäri voi lisätä sitä jopa 60 mg: aan.

Priligyin ottaminen voi vaikuttaa keskittymiskykyyn ja näkökykyyn. Se voi myös aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten huimausta ja uneliaisuutta. Jos havaitset sellaisia ​​haittavaikutuksia, sinun ei tule käyttää eikä käyttää koneita onnettomuuden ja loukkaantumisen riskin vuoksi. Juotava runsaasti vettä hoidon aikana, koska tämä auttaa estämään sivuvaikutuksia.

Mitä jokaiseen Priligy-tabletti sisältää?

Jokainen Priligy-tabletti sisältää 30 mg – 60 mg aktiivista ainesosaa dapoksetiinia (riippuen annostuksesta). Muita aineosia ovat mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium, laktoosimonohydraatti, magnesiumstearaatti, kolloidinen vedetön piidioksidi, hypromelloosi, titaanidioksidi (E171), triasetiini, rautaoksidiväri (E172) ja rautaoksidikeltainen (E172).