Propecia

Propecia on reseptilääkkeiden masennuslääke miehille. Propecian vaikuttavaa ainetta kutsutaan finasteridiksi. Propecia lisää hiusten kasvua päänahassasi ja estää sinua menettämään enemmän hiuksistasi. Propecian tulokset ovat nähtävissä peräti kolme kuukautta.

Kliinisissä tutkimuksissa Propecia johti hiusten uudistumiseen tai estää hiusten menetyksen 9: llä 10 miestä.

Tarjoamme sekä Propeciaa että yleistä Propeciaa (finasteridiä). Yleinen Propecia sisältää samaa vaikuttavaa ainetta, mutta se on saatavana halvemmalla.

Voit tilata tilauksen täyttämällä kuulemiskyselyn ja valitsemalla haluamasi hoidon. Yksi online-lääkäreistä tarkistaa tilauksesi ja hyväksyy asianmukaisen hoidon.

Miksi jotkut miehet ovat kaljuja?

Hiukset kasvavat sykleissä. Kasvuvaiheessa hiukset kasvavat 2-4 vuoden ajan, ja sitten hiukset pysähtyvät 2-4 kuukautta levossa. Tämän jälkeen hiukset putoavat ulos ja uudet hiukset alkavat kasvaa paikalleen. Sitten sykli toistuu itsestään, mikä tarkoittaa, että päänahan hiukset ovat aina syklin eri vaiheissa.

Hiustenlähtöön liittyy hormoni, joka lyhentää hiusten kasvua. Tämä saa hiukset ohentumaan. Se, onko tämä tapahtunut, riippuu geneettisistä tekijöistä.

Miehän kaljuus on yleistynyt iän myötä, mutta voi vaikuttaa myös miehiin 20-vuotiailla. Jos olet menettänyt hiukset pitkään aikaan, hiukset voivat olla pysyvästi kadonneet.

Miten Propeciaa otetaan

Propecian tavallinen annos on yksi tabletti joka päivä ja se voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman ruokaa. Sinun pitäisi nähdä parannus 3-6 kuukaudessa. Jos unohdat ottaa tabletin, jatka sitä tavanomaisella päivittäisellä annoksella.

Propecia ei toimi nopeammin, jos otat enemmän kuin yksi tabletti päivässä. Jos vahingossa otat liikaa tabletteja, ota heti yhteys lääkäriisi.

Jos lopetat Propecia-tablettien oton, hiukset tulevat takaisin siihen tapaan, ennen kuin otit sen käyttöön.

Kuinka nopeasti näen tuloksia?

Ihmiset, jotka havaitsevat, että Propecia vähentää hiustenlähtöään, havaitsevat yleensä paranemista 3-6 kuukauden kuluessa hoidon aloittamisesta.

Miten Propecia toimii?

Propecia johtaa alhaisempaan hormonitasoon, joka kerääntyy päänahkaan ja johtaa hiustenlähtöön. Tämä auttaa kääntämään kaljuuntumisprosessin ja palauttamaan hiusten kasvun syklin normaaliksi, jotta lopetat hiusten menettämisen ja uuden hiusten kasvamisen.

Mitä tapahtuu, jos lopetan Propecia-tablettien ottamisen

Propecia hoitaa hiustenlähtösi, mutta se ei paranna sitä. Heti kun lopetat sen käytön, hiustenlähtösi todennäköisesti palaa muutamassa viikossa.