Ventolin

Ventolin on astman inhalaattori, joka lievittää astman oireita astmasta. Inhalaattori sisältää salbutamolia, joka on vaikuttava aine, joka vähentää hengitysteihin kohdistuvaa ahtautta, joka aiheuttaa astmaa.

Superdrug Online Doctor tarjoaa nopean ja kätevän toistuvan reseptipalvelun, jonka avulla voit tilata Ventolin-inhalaattorisi verkossa. Kun annat tilauksesi, pyydämme teitä täyttämään lyhyen kyselyn astmasta. Yksi lääkäri tarkistaa tilauksesi ja tarkistaa, voitko jatkaa hoitoa salbutamoli-inhalaattorilla, kuten Ventolinilla.

Voinko ostaa Ventolinin verkossa?

Ventolinia voi ostaa useilta online-apteekeilta edellyttäen, että sinulla on reseptiä GP: stäsi.

Jos sinulla ei ole reseptiä, voit käyttää akkreditoitua online-lääkäripalvelua, kuten Superdrug Online Doctor, saadaksesi toistuvan reseptin verkossa.

Varo online-apteekkeja, jotka myyvät Ventolinia ilman reseptiä – on tärkeää, että lääkäri arvioi tilanne ennen tilaamista ja apteekit, jotka myyvät inhalaattoria ilman lääkemääräystä, rikkovat lakia.

Tällaisten apteekkien ostaminen saattaa aiheuttaa väärennettyä tai väärennettyä välitystä, joka voi vahingoittaa terveyttäsi.

Voinko ostaa Ventolinin tiskiltä?

Ventolin on vain lääkemääräys. On tärkeää, että lääkäri arvioi oireesi ja diagnosoi tilanne ennen kuin käytät Ventolinia ensimmäistä kertaa. Ventolinia ei siis voi ostaa tiskiltä.

Jos olet käyttänyt Ventolinia vähintään kolme kuukautta ja huomaat, että tilasi on vakaa, voit käyttää Superdrug Online -taudistusta tilaamaan toistuvasti inhalaattorisi. Meidän klikkaus- ja keräilypalvelusi avulla voit kerätä lääkkeesi lähellä olevalta Superdrug-apteekista.

Yksi online-lääkäreistä tarkistaa tilauksesi ja selvittää voitko jatkaa hoitoa Ventolinilla ennen lääkemääräyksen antamista.

Salbutamoli-inhalaattori ja Ventolin – mikä on ero?

Ventolinin vaikuttava aine on salbutamoli. Salbutamoli on saatavana geneerisenä lääkkeinä, mikä tarkoittaa sitä, ettei sitä myydä tuotemerkillä.

Salbutamoli-inhalaattori sisältää saman lääkityksen ja se toimii samalla tavoin kuin Ventolin-inhalaattori, mutta se on saatavilla edullisemmalla hinnalla.

Huomaa, kun tilaat salbutamolia: Me voimme käyttää useita valmistajia, jotta voimme antaa sinulle lääkkeesi ajoissa.

salbutamolia

Ventolininhalaattorin vaikuttava aine on aine, jota kutsutaan nimellä salbutamoli, jota myydään myös geneerisenä lääkkeenä (mikä tarkoittaa sitä, että sitä myydään nimellä “salbutamoli” eikä tuotemerkki).

Se hengitetään suoraan keuhkoihin ja auttaa vähentämään astman oireita viiden tai kahdenkymmenen minuutin sisällä hengitysteistä. Salbutamoli rentouttaa hengitysteitäsi lihaksia ja avaa hengitystiet, mikä helpottaa hengittämistä.

Sinun on käytettävä Ventolin-inhalaattoria, kun havaitset sellaisia ​​oireita kuin hengitysvaikeudet, mutta voit myös käyttää sitä, kun tiedät altistuvan astman laukaisijoille. Näin voi olla, jos tiedät altistuvan jotain, joka aiheuttaa allergisen astman (esimerkiksi eläinten hiukset, pöly tai siitepöly). Ihmiset, jotka kärsivät liikuntaa aiheuttavasta astmasta, voivat käyttää salbutamoli-inhalaattoria kuten Ventolin ennen urheilua estääkseen oireita.

Salbutamolin vakioannos oireiden lievittämiseksi koostuu 1-2 suihkusta (joka sisältää 100-200 mikrogrammaa salbutamolia).

Ventolin ja salbutamoli – miksi hintaero on?

Vaikka Ventolin ja salbutamoli sisältävät saman lääkkeen, ne vaihtelevat hinnalla. Kahden inhalaattorin hinta vaihtelee, koska Ventolin on merkkituote. Ventolin on saatavana hinnalla 24 € kahdelle inhalaattorille, kun taas salbutamoli on saatavana halvemmalla 19 € kahdella inhalaattorilla.

Mitä annostusta tarvitsen?

Jokainen Ventolinin tuoksu sisältää 100mcg salbutamolia, joka on Ventolinin vaikuttava aine. Lääkärisi neuvoo sinua käyttämään inhalaattoria, mutta yleensä 1-2 pulloa riittää.

Jos havaitset, että sinun on käytettävä Ventolin-inhalaattoria yhä useammin, ota yhteys lääkäriisi. Jos oireita esiintyy useammin, tämä voi olla merkki siitä, että astma pahenee ja että lääkkeesi on tarkistettava.

Mikä on ero Ventolin-inhalaattorin ja salbutamoli-inhalaattorin välillä?

Sekä Ventolin-inhalaattori että salbutamoli-inhalaattori sisältävät saman vaikuttavan aineosan ja toimivat samalla tavalla. Ventolin on merkkituote, kun taas salbutamoli-inhalaattorit ovat Ventolinin geneerinen versio. Molempia käytetään samalla tavalla ja voivat aiheuttaa samoja sivuvaikutuksia.

Voiko Ventolin aiheuttaa kutinaa?

Ventolin ei aiheuta sieni-infektioita. Jos kohtaat suutun suuhun ja käytät myös steroidihengityslaitetta, on todennäköistä, että tämä haittavaikutus johtuu ehkäisevän inhalaattorin sijaan Ventolinista.

Onko Ventolin käytetään vain astman hoidossa?

Ventolinia käytetään akuuttien astman oireiden hoitoon ja se on myös määrätty potilaille, jotka kärsivät kroonisesta obstruktiivisesta keuhkoahtaumasta (COPD). Huomaa, että Superdrug Online Doctor voi vain määrätä Ventolinia astmasta.

Voiko Ventolinia käyttää yskäksi?

Ventolinia voi käyttää vain, jos lääkäri on diagnosoinut ja jos sinua on määrätty Ventolinille. Jos yskäsi on astma-oire, voit käyttää inhalaattoria saadaksesi helpotusta.

Superdrugin online-lääkärit eivät voi määrätä Ventolinia rintaantulehdusten tai muiden kuin astman (tai keuhkoahtaumataudin) aiheuttaman yskän hoitoon.

Voiko Ventolinia käyttää raskauden tai imetyksen aikana?

Jos yrität vauvan, raskauden tai imetyksen aikana, sinun on kysyttävä lääkäriltäne neuvoa astman hoitamisessa. Oma GP voi kertoa sinulle, voitko jatkaa nykyisten lääkkeiden käyttöä, mukaan lukien Ventolin.

Käyttääkö inhalaattori vaikuttamaan painosi?

Mitään laihdutusta eikä painonnousua ei tunneta salbutamolin sivuvaikutuksia. Inhalaattorisi käyttö ei vaikuta painoonne,

Onko ventolin steroidi?

Ventolin sisältää salbutamolia, bronkodilataattoria. Se ei sisällä steroideja.