Zithromax

Zithromax on antibiootti, jota käytetään klamydian ja muiden bakteeri-infektioiden hoitoon. Se on merkkituote ja sisältää vaikuttavana aineena atsitromysiiniä, joka on klamydian ensimmäinen linjahoito.

Zithromax on reseptilääkkeitä, eikä sitä voi ostaa laskurin yli.

Superdrug online lääkäri tarjoaa turvallisen ja helpon online-kuulemisen klamydiaa varten. Tilauksen tekemiseksi täytä lyhyt lääketieteellinen kyselylomake. Lääkäri tarkistaa tilauksesi ja hyväksyy asianmukaisen hoidon.

Me määrittelemme Zithromaxin yleinen versio, joka on tavallisesti hieman halvempaa.

Zithromax vs atsitromysiini – Mikä on ero?

Zithromax on Pfizerin valmistama merkkituote. Se sisältää atsitromysiiniä, antibiootti, joka tappaa klamydiabakteerit. Zithromax-tabletit toimivat samalla tavoin kuin yleinen atsitromysiini, mutta ne ovat merkkituotteissa. Branded-lääkkeet voivat olla hieman kalliimpia kuin geneeriset lääkkeet. Huomaa, että tuotepakkaus voi poiketa yllä olevasta kuvasta.

Molemmat lääkkeet ovat yhtä tehokkaita klamydian hoidossa. Mitkä lääkkeet saattavat vaihdella riippuen siitä, mihin lääkkeesi ostavat. Vaikka jotkut apteekit saattavat varastoida Zithromaxia, muut voivat toimittaa geneerisen version.

Miten Zithromaxia otetaan

Sinun pitäisi ottaa Zithromax ilman ruokaa, vähintään tunti ennen tai kaksi tuntia syömisen jälkeen. Kun otat sen klamydiaan, sinulle on määrätty 1 g annos, joka otetaan yhtenä annoksena. On erittäin tärkeää, että otat koko annoksen ohjeiden mukaan.

Jos vahingossa otat enemmän Zithromaxia kuin sinulle on määrätty, hakeudu lääkärin hoitoon välittömästi.

Zithromax-annos

Vakioannos klamydia-infektioiden hoidossa on 1 g Zithromaxia. Riippuen tablettien annostuksesta saatat joutua ottamaan useamman kuin yhden tabletin samanaikaisesti.

Voinko juoda alkoholia Zithromaxilla?

Zithromaxin ja alkoholin välillä ei ole tunnettua vuorovaikutusta.

Kuinka kauan Zithromax hoitaa klamydia?

Voi kestää jopa yhden viikon lääkkeen lopettamiseksi kaikki klamydiabakteerit. Tänä aikana sinun on vältettävä seksiä estääkseen tartunnan läpäisemisen kumppaniksesi. Jos päätät olla seksiä tänä aikana, varmista, että käytät kondomia infektion leviämisvaaran vähentämiseksi.

Voinko käyttää Zithromaxia raskauden tai imetyksen aikana?

Jos tarvitset Zithromax-valmistetta raskauden tai imetyksen aikana, ota yhteyttä paikalliseen lääkäriasi. Oma GP arvioi, ovatko tabletit sopivia sinulle. Voi olla mahdollista ottaa Zithromaxia, jos lääkärisi hyväksyy.

Kuka voi ottaa sen

Sinun ei pidä ottaa Zithromaxia, jos olet allerginen jollekin ainesosalle. Sama pätee, jos olet allerginen mille tahansa antibiootteille, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin atsitromysiini, kuten erytromysiini tai jokin muu makrolidi- tai ketolididibiootti.

ZIthromax on reseptilääkkeitä, ja lääkärisi määrää, soveltuuko se sinulle ennen lääkemääräyksen antamista.

Varmista, että annat lääkärisi tietää, jos parhaillaan yrittää vauvaa, raskaana olevaa tai imettävää. Huomaa, että Superdrug Online Doctor ei pysty tarjoamaan klamydiahoitoa naisille, jotka ovat raskaana tai imettävät. Sinun tulee puhua paikalliselle GP: lle, jos tämä koskee sinua.